Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Montering efter flytning

Montering efter flytning

Her hos Handy A/S tilbyder vi ikke blot at flytte dine ejendele, vi tilbyder også montering efter din flytning. Dermed kan vi gøre det til en nem og overskuelig oplevelse at flytte bopæl eller virksomhed. Hvad enten der er tale om erhvervsflytning eller flytning i det private, går vi til opgaven med professionel erfaring og rettidig omhu der sikrer, at der ikke opstår uforudsete problemer.

Vores store erfaring gør, at vi kan klare også mere særprægede opgaver, uden budgettet løber løbsk. Vi tilbyder at du selv kan skræddersy en Full Service Pakke, så den passer nøjagtig til dine behov.

 

Kontakt os og hør mere om montering efter flytning

Ud over at klare denne del af opgaven, kan vi også tilbyde nedpakning, udformning af inventarlister og lignende i forbindelse med din flytning. Vi giver gerne et gratis uforpligtende tilbud og giver gerne råd og vejledning, også inden en eventuel kontrakt er skrevet under.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på hele Sjælland København, Roskilde, Lyngby, Gentofte og hele Nordsjælland, men uanset hvor du er fra i landet, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside.

 

Vi er også eksperter inden for bl.a.: