Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Turnkey flytning

Turnkey flytning - så er du hurtigt oppe at køre igen

Igennem planlægning sikrer vi, at f.eks. din server er hurtigt oppe at køre igen, igennem vores service til dette område, der hedder Turnkey Flytning.

Vi tager os af hele processen fra nedtagning og afmontering, sikker transport og montering i sidste ende. Vi er klar over, at det kan være dyrt, især for større virksomheder, at deres server går ned og derfor har vi udarbejdet løsninger der sikrer, at flytningen går så hurtigt som overhovedet muligt.

Selv i størrelsesordenen domicil-flytning, kan vi klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden, og det kan ses og mærkes på prisen i sidste ende.

 

 

Turnkey flytning fra dag til dag

I mange tilfælde kan vi klare nedtagning, transport og montering på samme dag, så du kan komme på arbejde på din nye firmaadresse og opleve at din server allerede er oppe at køre igen. Med fokus på hele Sjælland, herunder bl.a. København, Roskilde, Lyngby, Gentofte og hele Nordsjælland, varetager vi sådanne opgaver i hele landet. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, på mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside.

 

Udover Turnkey flytninger yder vi også:

Handy A/S er dit professionelle flyttefirma i København og Roskilde.