Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Flytning af arbejdsplads

Flytning af arbejdsplads i København, Roskilde og resten af Sjælland

Vi har stor erfaring med flytning af arbejdsplads, også kaldet domicil-flytning, og derfor kan vi klare denne form for mere komplicerede flytninger, hurtigt og effektivt. Vi er derfor både hurtige og effektive i vores arbejde, uden at det går ud over kvaliteten. Det vil du kunne mærke på prisen, som naturligvis sættes derefter.

Det er vigtigt for os, at kommunikationen mellem os og vores kunder er så god som mulig. På den måde er vi sikre på, at det vi leverer, også lever op til forventningerne.

Kontakt os og hør mere om flytning af arbejdsplads

Vi er klar over at det kan koste den enkelte virksomhed dyrt, hvis der opstår forsinkelser af deres flytning. Derfor sikrer vi os igennem rettidig omhu, at alle tidsplaner overholdes. Ønsker du en en hurtig og sikker flytning, er det derfor os du skal kontakte.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Sjælland, bl.a. København, Roskilde, Lyngby, Gentofte og hele Nordsjælland, men varetager naturligvis også flytninger i resten af landet. Du er velkommen til at kontakte os, for et gratis og uforpligtende tilbud, og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning. Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside

 

 

Udover flytning af arbejdsplads har vi også stor erfaring med bl.a.:

Handy A/S er dit professionelle flyttefirma i København og Roskilde.