Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Lagerhotel i Roskilde ved København

Hos Handy A/S tilbyder opbevaring på vores lagerhotel. Vi råder i dag over 2500 m2 top moderne klimareguleret og alarmovervåget lagerhotel i Roskilde, hvor vi tilbyder opbevaring i lukkede containerer og på pallereoler.

Vi har faste priser på læsning til lager og man har mulighed for at få flytning udført som full service, almindelig flytning eller selv flytning til lager.

 

Hos os kan du få specielle løsninger

Vi tilbyder naturligvis også mere specielle løsninger som lagerstyring af arkiver, varepartier og andet. Vi opbevarer også alt indenfor maskiner og hele produktionsanlæg.

Som eksempel kan nævnes:

  • Opbevaring på pallereol
  • Opbevaring i 6m3 mini containere
  • Opbevaring i 33m3 stålcontainere
  • Logistik
  • Full service flytning
  • Standard flytning til/fra lager til faste priser
  • Selvflytning til/fra lager til faste priser
  • Lagerstyring af arkiver
  • 20” container med speciel indretning, der dækker netop dit behov

Vi tilbyder desuden konsulentbistand ved alle former for maskintransport.

 

Lagerhotel og opbevaring med sikkerheden for øje

Ønsker du sikker opbevaring på et professionelt og sikkert lagerhotel, er vi det rette firma at kontakte. Vi specialiserer os inden for opbevaring og kan dermed klare opgaver til fordelagtige priser.

Vores store erfaring gør, at vi kender til de uforudsete problemer der kan opstå og derfor er vi en sikker samarbejdspartner i denne forbindelse. Du kan vælge at lade os hente og bringe dine ting eller klare den del af opgaven selv, uanset hvilken model du vælger, sørger vi for at sikkerheden er i top, så længe dine ejendele er i vores varetægt. Vi sikrer os at alle forventninger til os indfries og går op i en god kommunikation imellem os og kunden.

 

 

Kontakt os for opbevaring på vores lagerhotel

Stor erfaring indenfor opbevaring, kombineret med evnen og viljen til altid at følge med udviklingen gør, at vi kan tilbyde dig sikre løsninger til fordelagtige priser.

Med fokus på hele Sjælland, herunder bl.a. København, Roskilde, Lyngby og hele Nordsjælland, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte, når du ønsker en god pris, med sikkerheden i top.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud, og høre mere om dine muligheder hos os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside.

 

Skal vi hjælpe dig med flytningen? Vi har stor erfaring inden for bl.a.:

Vi er dit professionelle flyttefirma og lagerhotel i København og Roskilde.