Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Maskinflytning

Maskinflytning i København, Roskilde og resten af landet

Handy A/S er eksperter i maskinflytning. Skal din virksomhed have flyttet hele fabriksanlægget, andet tungt inventar eller blot en maskine fra den ene ende af lokalet til den anden, så er vi din professionelle flyttepartner. Vi kan sikre minimale driftsforstyrrelser for din virksomhed ved hurtig og effektiv flytning.

Vi flytter også gerne i nattetimerne eller i weekenden. Vi disponerer over en lang række specialudstyr til løft og transport af maskiner og tungt udstyr og er derfor klar til at hjælpe dig.


Den rigtige flytteløsning

Vi har over årene flyttet rigtig mange forskellige maskiner og kan derfor klare flytninger af tungt materiel, hurtigt og sikkert, til en fordelagtig pris. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til de helt rigtige flytteløsninger.

Igennem en god kommunikation imellem os og vores kunder, sikrer vi at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Vi går op i at holde alle tidsplaner og aftaler, helt ned til mindste detalje.

 

 

En effektiv samarbejdspartner

Dermed er vi den sikre og effektive samarbejdspartner at kontakte, i forbindelse med flytning af tungt materiel. Vi sætter en ære i veludført arbejde og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at alle dele af flytningen udføres professionelt. Det sikrer vi igennem et stærkt medarbejderhold og rettidig omhu.

Vi tilbyder også andet end konventionel maskintransport, da vi har specialiseret os på en lang række tilknyttede områder.


Som eksempler kan nævnes:

  • Flytning af alle former for tunge genstande og maskiner
  • Flytning i ind/udland, samt fortoldning
  • Opbevaring af fabriksanlæg, maskiner og andre former for tungt udstyr

Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside

De fleste af vores maskinflytninger foregår på Sjælland, bl.a. København, Roskilde, Lyngby, Gentofte og hele Nordsjælland, men vi kører lige så gerne andre steder rundt i landet.

Handy Flyt har også en søstervirksomhed Handy Maskinflytning der bl.a. har specialiseret sig indenfor specialtransport

 

Herudover tilbyder vi også:

Handy A/S er dit professionelle flyttefirma til maskinflytning.