Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Arkivflytning

Sikker og effektiv arkiv flytning

Hos Handy A/S har vi stor erfaring med arkiv flytning og vi arbejder derfor både hurtigt og effektivt med opgaven, uden at det påvirker sikkerheden.

Vi ved hvilket ansvar det er at varetage flytning for andre, så vi sikrer at alle tidsplaner og aftaler er overholdt ned til mindste detalje. Vi har både viljen og evnerne til at følge med udviklingen. Vi er derfor den helt rette samarbejdspartner, når du står over for en flytning.

Vi baserer vores succes på tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejdet bliver udført som det oprindeligt er ønsket. Det er altså lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at alle dele af vores arbejde altid lever op til alle forventninger og ønsker.

 

 

Arkiv flytning og opbevaring til den rette pris

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning i forbindelse med din flytning, opbevaring eller et eventuelt fjernarkiv.

Vores erfaring med mange forskellige typer flytninger gør, at vi kan give fordelagtige priser på vores arbejde og opbevaring. Vælger du at indgå et længere samarbejde med os, så har du en partner der går op i dine ønsker og behov.

Med fokus på Roskilde, København, Lyngby, Gentofte og resten af Sjælland, varetager vi opgaver i hele landet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside

Mange af vores arkivflytninger er på Sjælland, bl.a. København, Roskilde, Lyngby, Gentofte og hele Nordsjælland, men vi arbejder lige så gerne andre steder rundt i landet.

 

Udover arkivflytninger tilbyder vi også: