Telefon +45 46 35 49 20 Mail mail@handyflyt.dk Følg os på Facebook

Udlandsflytning

Ind- og udlandsflytning

I forbindelse med ind- og udlands flytning, er vi det rette flyttefirma at kontakte. Vi har stor erfaring på området og kan derfor klare flytteopgaver hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden, og det kan ses på prisen i sidste ende.

Skal du flytte til eller fra udlandet, sætter vi vores ekspertise til rådighed og hjælper dig nemt og overskueligt igennem udformning af alle relevante dokumenter, til f.eks. told og skat. Hvad enten du flytter i Danmark eller til eller fra udlandet, kan vi tilbyde flere forskellige modeller til din flytning. Vi har en Full Service Pakke og vi giver gerne en rådgivning der sikrer, at du får præcis den flytning der passer dig.

 

 

Kontakt os og hør mere om ind- og udlandsflytning

Igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og at alle aftaler overholdes til punkt og prikke. Vi har stor erfaring med flytninger til og fra hele Sjælland, bl.a. København, Roskilde, Lyngby, Gentofte og hele Nordsjælland, men uanset hvor du er fra i landet, kan du med fordel kontakte os for et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefonnr. 46 35 49 20, mail: mail@handyflyt.dk eller gå til vores kontaktside.

 

Vi tilbyder bl.a. også: